Atatürk Rozeti

18 ŞUBAT 2021 PERŞEMBE
Atatürk Rozeti

tatürk rozeti, üzerinde ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu rozetlerdir.

Atatürk rozeti, üzerinde ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu rozetlerdir. Ülkemizin kurucusunun hatırasına sahip çıkmak ve daima onu anabilmek için Atatürk rozetlerini aksesuar olarak her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

Görev başında, toplantılarda, işe giderken ya da günlük hayatta Atatürk rozetleri özellikle takım elbiselerinizde sizlere şıklık katıyor. Şık giyiminizi estetik bir parçayla tamamlamak istiyorsanız ister 10 Kasım’da, ister resmi bayramlarda, isterseniz de günlük hayatta Atatürk rozetleri tercih edebilirsiniz.

Kaliteli malzemelerden üretilen Atatürk rozetleri uzun yıllar boyunca eskimeden ve paslanmadan kullanılabilmektedir. Saygınlığınızı arttırmak ve Atatürk sevginizi çevrenize de gösterebilmek için hiçbir zaman modasını yitirmeyecek kaliteli Atatürk rozetlerini Esen Rozet’te bulabilirsiniz.

Atatürk Rozeti Çeşitleri

Hem hafif hem de kullanışlı bir tasarıma sahip olan Atatürk rozeti çeşitleri için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Döküm yöntemiyle size özel olarak üretilen rozetler boyalı ya da boyasız olarak Atatürk işlemeli şekilde tasarlanır.

En çok tercih edilen modeller arasında sadece Atatürk’ün yüzünün yer aldığı modelleri bulabilirsiniz. Daha estetik seçimler yapmak istiyorsanız Atatürk’ün boydan siluetinin bulunduğu rozet çeşitlerini satın alabilirsiniz.

Atatürk rozetleri cüzdana yapıştırabileceğiniz cüzdan rozeti şekilde de tasarlanabilir. Lazer yöntemiyle kesilen tüm rozetler istediğiniz her boyutta üretilmektedir. Küçük şık modeller satın alabileceğiniz gibi istediğiniz büyüklükte Atatürk rozeti de satın alabilirsiniz.

En çok tercih edilen rozetler arasında Atatürk imzası olan modeller geliyor.  Bunun yanında Türk bayraklı ve Atatürklü rozetler de hem özel günlerde hem de sıradan günlerde dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.

Atatürk Rozeti Fiyatları

Atatürk rozeti fiyatları; ürünün tasarımı, üretimde kullanılan malzeme, üretim yöntemi ve boyutuna göre değişmektedir.  Değersiz metallerden tercih edebileceğiniz gibi altın ya da gümüş Atatürk rozeti de satın alabilirsiniz. Ayrıca plastik malzemelerden üretilen rozet türlerini de tercih edebilirsiniz.

Çoklu alımlarda Atatürk rozeti fiyatlarında özel indirimler uygulanmaktadır. İster bir tane isterseniz de çoklu sipariş verebilirsiniz. Standart ölçülerde sipariş verebileceğiniz gibi özel ölçü ve tasarımlara sahip Atatürk rozeti de tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine gönderim gerçekleştiriyoruz.


YUKARI